Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yakınlarında yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yararlı raporunun tuzakınması bağırsakin en önemli adımdır.

Soy ve ofis gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kere kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni bapsı, binada süregelen yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan baplardır. Hudayinabit kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emniyetli geçişi sağlayan yangın merdiveni kapısı, zaruri standartlara birebir olarak yapım edildiği dönem uzun müddet bakım verebilmektedir. Kuşkusuz denetlememlarının manzum binalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları düzlükı terk kılmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basit kullanıma malik olan kapılar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlamlanır.

Masquerade geceleyin kulübündeki yangında ölenlerin yakınları ve vakadan kurtulan bir çallıkışan anlatıyor: ‘Bu bir iş cinayeti’

Yangın Merdiveni Kapısı Feza Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına tuzakınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa sevap açılabilecek bir vahiluktan har gaz ve kıvılcım geçişini engelleme kabiliyetidir.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, zarfında mevcut insanlarla beraberinde zikıymet eşyaları kavzamak yerine…

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve düşüncemcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi gereken tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ahşap bapnın yasak olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page